Εύκολη Τοποθέτηση

Τοποθετείται πολύ εύκολα και γρήγορα στην εσωτερική πλευρά της πόρτας, και δεν υπάρχει καμία πρόσβαση σε αυτό από την εξωτερική πλευρά. Όλα τα υλικά για την τοποθέτηση περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Επικοινωνία με Bluetooth

Για την ασύρματη επικοινωνία χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth Low Energy (BLE) και ένα έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας για την εξασφάλιση της μέγιστης διάρκειας ζωής των μπαταριών.

Ελέγξτε τα πάντα

Απλό και φιλικό περιβάλλον χρήσης και διαχείρισης του συστήματος και των χρηστών μέσω της εφαρμογής Klitron, που είναι διαθέσιμη για περιβάλλον iOS και Android.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Klitron έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Requires Android Version 6.0 or Higher, iOS 9 or Higher and iPhone 4S or Newer

Περισσότερο από μια απλή εφαρμογή “ηλεκτρονικού κλειδιού”

 • Απεριόριστος αριθμός χρηστών ανά κλειδαριά.
 • Απεριόριστος αριθμός κλειδαριών ανά χρήστη.
 • Υποστήριξη ρόλων χρήστη (Administrator, Standard, Guest).
 • Υποστήριξη ηλεκτρονικού κλειδιού μόνιμης λειτουργίας.
 • Υποστήριξη ηλεκτρονικού κλειδιού με περιορισμένη χρονική διάρκεια λειτουργίας.
 • Αποστολή ηλεκτρονικών κλειδιών μέσα από την εφαρμογή Klitron.
 • Πλήρες ιστορικό κινήσεων της κλειδαριάς με απεριόριστο αριθμό εγγραφών και δυνατότητα αποθήκευσης σε μορφή Excel για περαιτέρω επεξεργασία.
 • Ενημερώνει άμεσα όλους τους καταχωρημένους χρήστες της (ή όσους θέλουμε), με σχετική ειδοποίηση (email) όταν κάποιος χρήστης την ξεκλειδώσει.
 • Καταχώρηση της γεωγραφικής θέσης της κάθε κλειδαριάς και εμφάνισή της στον χάρτη.

* Προαιρετικό χειριστήριο (πωλείται ξεχωριστά).

Ασφαλίστε το σπίτι σας

Με το Klitron μπορείτε να επιτρέψετε την πρόσβαση στο σπίτι σας μόνο σε άτομα που εμπιστεύεστε , ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά, στέλνοντας ηλεκτρονικά κλειδιά. Κάθε κλειδί μπορεί να έχει προσαρμοσμένες ιδιότητες πρόσβασης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Ιδανικό για την επιχείρησή σας

Το Klitron είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση, προσφέροντας δυνατότητες ελέγχου πολλαπλών επιπέδων που σας βοηθούν να παρακολουθείτε αποτελεσματικά κάθε είσοδο των επαγγελματικών σας χώρων. Με την εφαρμογή Klitron μπορείτε να ορίσετε περισσότερους διαχειριστές και να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις που θα ειδοποιούν μόνο τους χρήστες που επιλέγετε.

Παρακολούθηση ισχύος και θερμοκρασίας χώρου του συστήματος.

Ξεκλειδώνει αυτόματα πριν εξαντληθούν οι μπαταρίες του, παρότι το σύστημα ενημερώνει για την αντικατάστασή τους, όλους τους χρήστες.

Παρακολούθηση θερμοκρασίας χώρου.

Ξεκλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Αυτόματο Κλείδωμα

 • Κλειδώνει αυτόματα όταν κλείσει η πόρτα καθώς διαθέτει ειδικό αισθητήρα. (Είναι δυνατή η απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας).

Ξεκλείδωμα

 • Πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στη συσκευή.
 • Με την χρήση smartphone.
 • Με το τηλεχειριστήριο.

Δημιουργία λογαριασμού με κωδικό πρόσβασης δωρεάν στο cloud όπου τηρούνται με ασφάλεια σε βάση δεδομένων τα στοιχεία των χρηστών και των κλειδαριών.

Τι είναι μέσα στο κουτί;

Όλα τα υλικά περιλαμβάνονται σε μια premium συσκευασία

Κλειδαριά

Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με μηχανές υψηλής ακρίβειας CNC. Διαθέτει σώμα από ειδικής προδιαγραφής ανοδειωμένο αλουμίνιο αεροπορικού τύπου και κλείστρο “Τρίαινα” βαρέος τύπου από ανοξείδωτο χάλυβα.

Λειτουργεί με 4 μπαταρίες AA Αλκαλικές ή Λιθίου

(Δεν περιλαμβάνονται)

Αντίκρυσμα

Ένα αντίκρυσμα και δύο βάσεις με διαφορετικό ύψος ώστε να προσαρμόζεται πλήρως σε κάθε τύπο πόρτας. Επτά βίδες για ξύλο και δύο βίδες Allen.

Εγχειρίδιο Οδηγιών

Ένα εγχειρίδιο γρήγορης τοποθέτησης και αρχικής εγκατάστασης και μία κάρτα διαχείρισης της κλειδαριάς.

Το μέλλον των ηλεκτρονικών κλειδαριών είναι εδώ.

Έξυπνες λειτουργίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

 • Ξεκλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση πυρκαγιάς καθότι το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς την θερμοκρασία του χώρου.
 • Διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που θα αντιληφθούν και θα αναγνωρίσουν τυχόν εμπόδιο κατά την διάρκεια του κλειδώματος, θα προστατεύσουν τον μηχανισμό απο πιθανή βλάβη και θα ειδοποιήσουν τον χρήστη για να διορθώσει το πρόβλημα (π.χ. Κρέμασμα της πόρτας, ή κακή ευθυγράμμιση του αντικρίσματος).
 • Διαθέτει εφεδρικό ηλεκτρομηχανικό σύστημα ξεκλειδώματος το οποίο θα επέμβει σε περίπτωση βλάβης του κυρίου μηχανισμού.
 • Σε περίπτωση απώλειας του smartphone, θα γίνει πλήρης αποκατάσταση όλων των δεδομένων αυτόματα σε ένα νέο, δίνοντας τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό που τηρείται στο cloud.
 • Ξεκλειδώνει αυτόματα πριν εξαντληθούν οι μπαταρίες του, παρότι το σύστημα ενημερώνει για την αντικατάστασή τους, όλους τους χρήστες.

Το χειριστήριο.

Το Klitron Fob είναι μία έξυπνη συσκευή τηλεχειρισμού της κλειδαριάς Klitron η οποία διαθέτει πολλά και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Η επικοινωνία του με την κλειδαριά γίνεται μέσω bluetooth. Κάθε Klitron fob προγραμματίζεται από τον διαχειριστή της κλειδαριάς και ελέγχει αυτήν και μόνο την κλειδαριά. Η αρχική συσκευασία έχει ήδη τοποθετημένη την μπαταρία και το Klitron fob είναι έτoιμο για προγραμματισμό και χρήση.

Περιγραφή

Το τηλεχειριστήριο Klitron fob διαθέτει ένα κουμπί διπλής χρήσης για τον χειρισμό του, και ένα τρίχρωμο status led * * * το οποίο μας ενημερώνει για την κατάσταση λειτουργίας του και για την κατάσταση της μπαταρίας.

Προγραμματισμός

Τον προγραμματισμό ενός Klitron fob μπορεί να κάνει μόνο ο διαχειριστής της εκάστοτε κλειδαριάς. Κάθε fob μπορεί να χειριστεί μία και μόνο συσκευή Klitron. Για κάθε συσκευή Klitron μπορούμε να προγραμματίσουμε όσα fob θέλουμε. Κάθε fob έχει δική του μοναδική ταυτότητα και οι ενέργειές του κατά τον χειρισμό καταγράφονται λεπτομερώς: όνομα -ημερομηνία/ώρα – εντολή – στάθμη μπαταρίας.

Ο διαχειριστής του KLITRON, έχοντας ήδη κάνει login στο cloud , θα πατήσει την επιλογή “Fob”. Στην νέα οθόνη που θα εμφανιστεί, θα πατήσει το σύμβολο “+” και την ίδια στιγμή θα πατήσει παρατεταμένα για 3 sec το κουμπί του fob μέχρι το led να γίνει στιγμιαία * . H μοναδική ταυτότητα του fob θα εμφανιστεί στην οθόνη και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μόλις πατήσουμε “Καταχώρηση”. Από αυτήν την οθόνη μπορούμε να καταχωρήσουμε το όνομα του κατόχου του fob εφόσον το επιθυμούμε.

Χρήση

Για την απλή χρήση του fob όπως για παράδειγμα να ξεκλειδώσουμε, απαιτείται ένα σύντομο πάτημα του κουμπιού (<1sec). Μόλις αυτό γίνει, το status led θα γίνει * εάν η μπαταρία είναι καλή, ή * εάν η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση. Ακολούθως θα γίνει η σύνδεση με την κλειδαριά, ο έλεγχος για την εξουσιοδότηση και τέλος η εκτέλεση της εντολής.

Τα στοιχεία της πρόσβασης όνομα Fob – ημερομηνία/ώρα – εντολή – στάθμη μπαταρίας αποθηκεύονται στην κλειδαριά και θα ανέβουν στο cloud μόλις ένας από τους χρήστες κάνει χειρισμό με smartphone.

Σημείωση:

Επαναλαμβάνοντας την διαδικασία προγραμματισμού στο ίδιο fob έχοντας επιλέξει διαφορετική κλειδαριά στην οποία είμαστε διαχειριστές, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αυτόματη μεταφορά του fob στην νέα κλειδαριά.

Πώς να το τοποθετήσετε στην πόρτα.

Περισσότερα

Η Εφαρμογή Klitron είναι κάτι περισσότερο από ένα “κλειδί” …

Περισσότερα

NEWS

CE marking EN 505611, EN55024, EN301 4891, EN301 48917, EN300 328. Patented System.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο !