ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΑΣΚΟΥΛΑ 316

Για κάθε υλικό που σχεδιάζουμε η λειτουργικότητα και η αντοχή στον χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς.

AISI 316

Τα μάσκουλα που σχεδιάζουμε είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα 316.

Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ ανοξείδωτου χάλυβα 304 & 316;

Ο ανοξείδωτος χάλυβας που αναπτύχθηκε αρχικά ήταν 304. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το υλικό αυτό ήταν ευαίσθητο στη διάβρωση των κοιλωμάτων (PittingCorrosion). Μια επιπλέον αύξηση 2-3% στο μολυβδαίνιο έδινε λύση σε αυτήν την ευαισθησία. Αυτό γέννησε το 316. Η προσθήκη μολυβδαινίου παρέχει αντοχή στο σχηματισμό φωσφορικού οξέος, οξικού οξέος και αραιού χλωριούχου διαλύματος και παρέχει αντοχή στη διάβρωση σε θειώδες οξύ. Επιπλέον, το AISI 316 έχει 16% Chromium και 10% νικέλιο.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας 316 θεωρείται συχνά ως μία από τις πλέον κατάλληλες επιλογές για εφαρμογές στη θάλασσα.

 

.

Design

Ο σχεδιασμός των εξαρτημάτων που κατασκευάζονται από υπερσύγχρονες μηχανές ακριβείας CNC,  υποδηλώνει μία κατασκευή βαρέως τύπου, χωρίς συγκολλήσεις, που εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία με μεγάλα φορτία ενώ παράλληλα παρέχει πρωτοποριακές ευκολίες ρύθμισης.

 

 

 

 

 

 

.

Zero Friction

Η τεχνολογία μηδενικής τριβής βασίζεται στη χρήση ενός καινοτόμου πολυμερούς χιτωνίου που εφαρμόζεται με ακρίβεια στο θηλυκό μέρος του μεντεσέ. Η χρήση αυτού του υλικού αναβαθμίζει καθοριστικά την ποιότητα της λειτουργίας του μεντεσέ μεγιστοποιώντας παράλληλα τον χρόνο ζωής του προϊόντος. Το αυτολιπαινόμενο πολυμερές (που είναι κατά βάση μηχανικό μείγμα πολυμερών) είναι γερμανικής προέλευσης και σχεδιάστηκε με γνώμονα την τριβή, τη φθορά και τη λίπανση των αλληλεπιδρώντων επιφανειών σε σχετική κίνηση.

Οι ιδιότητες που αποκτά το προϊόν είναι επιγραμματικά οι εξής:

  • Ομαλή και ρευστή λειτουργία λόγω της εξάλειψης των τριβών στα μέταλλα που έρχονται σε επαφή.
  • Εξάλειψη κάθε θορύβου ή τριξίματος του μεντεσέ που εμφανίζεται σε βάθος χρόνου.
  • Εξαφάνιση των προβλημάτων λειτουργίας (κολλήματα) που εμφανίζονται σε παραθαλάσσιες περιοχές.
  • Δεν χρειάζεται λίπανση ή άλλου είδους συντήρηση.

Ρύθμιση 3D

Η ευθύγραμμη μετατόπιση δεξιά – αριστερά του πείρου ο οποίος κινείται πάνω σε σταθερό οδηγό είναι ένα μόνο από τα πολλά σημεία υπεροχής στον σχεδιασμό της κατασκευής, και ολοκληρώνει την ρύθμιση 3D του μάσκουλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

error: Προστατευμένο περιεχόμενο !